twitter iconlinkedin icon

Scan & herken

Scan & herken

Steeds vaker komen in- en verkoopfacturen digitaal beschikbaar of worden als pdf aangeboden aan de afnemer. De laatste jaren heeft het boekingsproces van deze facturen dan ook een vlucht genomen. Door gebruik van goede ocr software en de data te matchen met de aanwezige informatie in het boekhoudsysteem wordt het boekingsproces ge-optimaliseert. Bijkomend voordeel is dat de documenten ook digitaal in het boekhoudpakket beschikbaar komen.
Op dit moment zijn er al een groot aantal leveranciers die deze software kunnen leveren. Als CVE Solutions hebben we gekozen voor een drietal aanbieders, die elk met hun specifieke voordelen, een goede oplossing kunnen bieden:
Elvy DS Met Elvy Documentscanning bieden wij administratie- en accountantskantoren een uiterst efficiënte oplossing voor het boeken van inkoop- en verkoopfacturen in AccountView, Unit4 Accounting of Unit4 Multivers.

Lees meer
Basecone Basecone is krachtige software voor het scannen, herkennen en fiatteren van facturen in de cloud, speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven. U mailt alle facturen naar een standaard email-adres en maakt met de gratis mobile App voor iOS of Android een foto van uw bonnetje en upload deze naar uw eigen Basecone omgeving.

Lees meer
Trifact 365 Trifact 365 is een moderne oplossing voor de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen. Facturen die u digitaal krijgt aangeleverd stuurt u direct door naar een standaard emailadres bij Trifact of u vraagt uw leveranciers de factuur rechtstreeks naar dit adres te versturen.

Lees meer
Meer informatie
Voor de aanschaf van een scan oplossing zult u niet ‘over èèn nacht ijs gaan’. Daarom informeren wij u graag in een persoonlijk gesprek over de verschillende mogelijkheden die aansluiten op uw eisen en wensen. Neem hiervoor contact met ons op via 0344 644605.
Meer Informatie