twitter iconlinkedin icon

Basecone | Mkb

Basecone – Online documentverwerking

Basecone is krachtige software voor het scannen, herkennen en fiatteren van facturen in de cloud, speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven. U mailt alle facturen naar een standaard email-adres en maakt met de gratis mobile App voor iOS of Android een foto van uw bonnetje en upload deze naar uw eigen omgeving. Er is een integraties met onder meer Accountview, Unit4 en Exact online.
>>> Bent u accountant of heeft u een administratiekantoor. Ga dan naar Basecone voor Accountancy
Basecone
Realtime verwerking
Na het uploaden of mailen van de facturen kunt u direct aan de slag om deze documenten te gaan verwerken. Facturen splits u eenvoudig of voegt deze snel samen. Nieuwe crediteuren of debiteuren maakt u direct vanuit Basecone aan in de administratie. Door de volledige integratie maakt u bij het boeken altijd maximaal gebruik van de informatie die reeds in de administratie aanwezig is.

Wilt u gegevens van de factuur opnemen in de omschrijving van de boekingsregel? Doormiddel van de drag & drop functionaliteit is dit eenvoudig te realiseren.

Workflow
Bijna elke organisatie kent een goedkeuringsproces voor inkoopfacturen, vaak nog op papier waardoor een totaaloverzicht ontbreekt en documenten zoekraken. Met Basecone is het eenvoudig mogelijk een autorisatie workflow vast te leggen waarbij voor of na het boekingsproces een autorisatieproces kan worden opgestarte. U kunt standaard tot 3 goedkeurders toevoegen. Op basis van de vooraf ingestelde workflow zal de factuur worden beoordeeld door de verschillende medewerkers.

Online Archief
Uiteraard is binnen het boekingsscherm van AccountView altijd een link aanwezig naar het document in de cloud. Daarnaast kunt u medewerkers die geen toegang hebben tot het boekhoud pakket toegang geven tot het volledige archief van de inkoopfacturen. Altijd en overal benaderbaar via het web of Smartphone.
Gratis app
Zowel voor het aanlever van bonnetjes als ook het raadplegen en/of autoriseren van facturen is een gratis app beschikbaar voor nog meer gebruikersgemak en flexibiliteit.
Tarieven
Ook het prijsmodel is eenvoudig van opzet. U betaalt alleen voor het gebruik. De maandelijkse kosten bedragen € 1,00 per aangeschakelde administratie + € 0,29 per verwerkte transactie. Hierbij zijn alle documenten 10 jaar online beschikbaar en kunt u gebruik maken van Premium Support. Maakt u gebruik van autorisatie, dan bedragen de extra kosten € 4,50 per maand per goedkeurder.
Meer informatie
Wilt u meer weten over de Basecone? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
Basecone | Mkb
Stem op dit artikel