twitter iconlinkedin icon

TriFact365

TriFact365 – Cloudsoftware voor de digitale verwerking van facturen

TriFact365 is een moderne oplossing voor de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen. Facturen die u digitaal krijgt aangeleverd stuurt u direct door naar een standaard emailadres bij TriFact of u vraagt uw leveranciers de factuur rechtstreeks naar dit adres te versturen. Facturen die u nog per post ontvangt scant u in en verstuurd of upload deze eenvoudig naar de scanapplicatie
Tijdwinst
Door de automatische herkenning van terugkerende facturen en gebruik te maken van de instellingen binnen het boekhoudpakket is een snelle en adequate verwerking hiervan mogelijk. Nieuwe leveranciers worden snel herkend op basis van het kvk nummer en met één druk op de knop in het boekhoudpakket aangemaakt. Kortom u bespaart niet alleen tijd, en dus geld, maar hebt ook altijd de beschikking over de juiste gegevens van uw leveranciers. Daarnaast worden de documenten die worden verwerkt met TriFact365 digitaal opgeslagen in de cloud èn op de server zodat deze ook altijd direct vanuit de boeking of openstaande post kan worden opgevraagd.
Autorisatie
Binnen veel organisaties gaan inkoopfacturen nog steeds rond op papier en is vaak niet duidelijk in welke fase van het goedkeuringsproces het document zich bevind. Met TriFact365 is dat niet meer nodig. Afhankelijk van uw keuze kan de autorisatie van de factuur voor of na de boeking plaatsvinden. Hierbij kunnen meerdere gebruikers in het proces worden opgenomen, parallel of na elkaar. En de eindverantwoordelijke houdt uiteraard de volledige controle over het gehele proces.

Mobiele app
Naast het insturen of uploaden van documenten is het mogelijk een foto te maken van bonnetjes en deze te uploaden via de gratis app van TriFact365 . Maakt u gebruik van autorisatie? Ook deze documenten kunt u eenvoudig autoriseren via de mobile app.
Tarieven
TriFact365 kent een eenvoudig prijsmodel. U betaalt maandelijks € 0,99 voor het abonnementen en € 0,99 per gekoppelde administratie. Daarnaast betaalt u € 0,16 per verwerkte factuur.
Een kleine rekensom leert dat als u TriFact365 voor één administratie gebruikt en 500 inkoopfacturen verwerkt de totale kosten per jaar € 103,76 bedragen en voor 1000 facturen € 183,76. Een investering die u absoluut terug verdiend door de snellere verwerking, de digitale autorisatie en het snel kunnen terugzoeken van een factuur.
Meer informatie
Wilt u weten wat TriFact365 voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
TriFact365
4.2 (83.16%) 19 votes