twitter iconlinkedin icon

Smartlockr – Email beveiligen

Email beveiligen met Smartlockr

Als accountant- of administratiekantoor stuurt u veel documenten via de email naar uw klanten. Vaak documenten die als vertrouwelijk worden aangemerkt. Mede door de AVG is hiervoor de laatste tijd erg veel aandacht. Het op de standaard manier per email versturen van documenten wordt niet als erg veilig beschouwd en er wordt gezocht naar oplossingen om uw email te beveiligen.
En dat kan beslist anders. U kunt voor de communicatie met uw clienten natuurlijk gebruik maken van een portal maar de vraag is of dit altijd gewenst en werkbaar is.
Met Smartlockr bieden wij u een laagdrempelige oplossing die eenvoudig binnen outlook geïmplementeerd kan worden. Groot voordeel van deze oplossing is dat uw klanten geen extra software hoeven te installeren en dat er ook geen onnodige aanmeldprocedures nodig zijn.
email beveiligen
Hoe werkt het?
Smartlockr wordt als plug-in binnen outlook geïnstalleerd. De bijlagen van de email worden bij het versturen versleuteld en in de cloud of een eigen omgeving opgeslagen. Eventueel voorzien van een wachtwoord. De ontvangen krijgt een email met een link waarmee het document kan worden opgehaald en ontsleuteld.
Als organisatie kunt u zelf bepalen hoe Smartlocker wordt ingezet en door uw medewerkers moet worden gebruikt:
 • Gebruiker moet actief de Smartlockr knop aanklikken
 • Alle bijlagen worden standaard met Smartlockr verstuurd
 • MB Trigger, vanaf een bepaalde bestandsgrootte wordt Smartlockr ingeschakeld


 • Onafhankelijk van deze keuze bepaald u zelf of de bestanden alleen versleuteld worden verstuurd of voorzien van een wachtwoord.
  Geen eenrichtingsverkeer
  Met Smartlockr kunt niet alleen bestanden aan uw cliënten mailen. U kunt ook een uploadverzoek aan uw klant sturen waarmee deze aan u de gevraagde documenten veilig kan aanleveren. Daarnaast is optioneel een portal beschikbaar om efficiënt gegevens met uw klant te kunnen uitwisselen.
  Als partner van Smartlockr adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie
  Meer informatie
  Wilt u ook uw email beveiligen met Smartlockr? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0344 644605 of onderstaande link.
  Meer Informatie
  Smartlockr – Email beveiligen
  4.7 (94%) 10 votes