twitter iconlinkedin icon

Uniconta

Online Business software

Uniconta is een cloud gebaseerde ERP oplossing die functionaliteit biedt voor de financiële administratie, logistiek, projectadministratie en productie en CRM.
Oprichter en software architect van Uniconta is Erik Damgaard. Hij is onder meer bekend als grondlegger van Microsoft Dynamics. Uniconta biedt de gebruiker praktische functionaliteit die door de open architectuur eenvoudig verreikt kan worden met klantspecifieke aanpassingen. Niet op basis van maatwerk maar door aanpassing vanuit consultancy. Uiteraard is er een standaard plugin aanwezig om klantspecifieke applicaties met Uniconta te kunnen koppelen.

Functionaliteit Uniconta

Financiële administratie
De basis van Uniconta is de financiële administratie. Deze is volledig geïntegreerd met de overige modules waardoor dubbele invoer van data wordt voorkomen. Uniconta beschikt over uitgebreide landenfunctionaliteit op het gebied van valutabeheer en btw inrichting. Hierdoor kunnen administraties vanuit verschillende landen in een applicatie worden gevoerd. Daarnaast kunnen mutaties eenvoudig worden geïmporteerd en geëxporteerd en is er een schat aan rapportages beschikbaar. Door de uitgelezen architectuur van Uniconta kan deze ook naadloos worden aangepast aan uw eisen en wensen.
Logistiek
De logistieke module is volledig geintegreerd binnen de financiele oplossing en biedt een breed scala aan rapportage en analyse tools.
Verkoopproces
Er kan worden gewerkt met standaard prijslijsten op meedere niveaus. Uiteraard beheert u eenvoudig uw verkooporders en biedt deze verschillende mogelijkheden op het gebied van afroeporders, vooruitbetalingen en abonnementen.
Inkoopproces
Het inkoopproces kan worden gestuurd vanuit de besteladvieslijst en worden gekoppeld aan de verschillende verkooporders. Ook binnen de inkoop worden verschillende prijslijsten ondersteund
Voorraadbeheer
Met de module voorraadbeheer heeft u volledig grip op de artikelen en financiele voorraad. U kunt gebruik maken van zowel handels, als assemblage, productie of service artikelen, eventueel beheerd in verschillende varianten. Ook biedt Uniconta een oplossing voor magazijnen en locaties alsmede voor batch en serienummering.
Projecten
De projectenmodule is volledig geïntegreerd met zowel de financiële als andere modules. De projectmodule biedt daardoor de mogelijkheid om zowel op regiebasis als tegen vaste prijzen met uw opdrachtgever af te rekenen. Uiteraard kan gebudgetteerd worden zodat zowel voor- als nacalculatie plaats kan vinden. Doorbelastingen kunnen vanuit zowel tijd, kosten als artikelen (voorraad) plaatsvinden. Uren boekt u of rechtstreeks in het projectjournaal of registreerd deze via een App.
CRM
De CRM module biedt volop mogelijkheden voor lead- en prospectmanagement. Offertes kunnen vanuit het systeem worden ingevoerd en bij akkoord van de opdrachtgever eenvoudig naar een verkooporder worden omgezet. Op het gebied van de sales ‘pipeline’ zijn verschillende rapportages aanwezig voor analyse van de opportunities en de meegenomen slagingskansen Uiteraard kunnen klanten en prospects binnen Uniconta aan verschillende categorien en of groepen worden gekoppeld waardoor segmentatie eenvoudig mogelijk is.
Uniconta
Meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Uniconta voor uw organisatie? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
Of probeer Uniconta 30 dagen gratis via de onderstaande knop.
Trial 30 dagen
Uniconta
3.7 (73.33%) 15 votes