twitter iconlinkedin icon

Visma Advisor

Weboplossing voor de accountancypraktijk

Visma Advisor is een volledige practicemanagement oplossing specifiek voor de accountancy praktijk. Met Visma Advisor heeft u altijd een actueel overzicht van uw klanten, inzicht in de workload van uw kantoor en controle over de voortgang van de werkzaamheden van uw medewerkers. Daarnaast biedt Advisor functionaliteit voor urenregistratie en declareren. Kortom biedt Visma Advisor u uitstekende ondersteuning bij de optimalisatie van interne processen en helpt het de efficiency en winstgevendheid van uw kantoor te verhogen.
Visma Advisor biedt het volgende
 • Inzicht – inzicht in de status van uw werkproces en alle relevante informatie van cliënten, medewerkers, taken en documenten
 • Eenvoud – de intuïtieve interface maakt het gebruik voor alle medewerkers gemakkelijk
 • Flexibiliteit – eenvoudig inrichten op basis van de processen van uw kantoor
 • Effectiviteit – helpt u op het juiste moment de focus te leggen op de juiste zaken
 • Veiligheid – alle data is versleuteld, wordt geback-upt en is altijd beschikbaar vanaf elke device
 • In onderstaand filmpje ziet u één van de voordelen van Visma Advisor toegelicht:
  Betere basis » Betere beslissingen » Hogere winstgevendheid
  visma Advisor
  Workflow
  Visma.net Advisor vormt de kerncomponent die alle financiële tools met elkaar verbindt en alle relevante gegevens van uw klanten op een centrale locatie bijeen brengt. Hierdoor kan iedereen binnen uw organisatie zijn taken en werkdag efficiënter indelen.
  visma.net Advisor
  Unieke tijdregistratie
  De volledig geïntegreerde tijdsregistratie is speciaal ontwikkeld voor accountantskantoren. U registreert op basis van uren, transacties/aantallen of vaste prijzen. Per cliënt kunt u verschillende prijsmodellen hanteren. Facturatie is mogelijk op basis van aantallen en vaste tarieven, waarbij tevens de mogelijkheid bestaat om meerwerk te factureren.
  visma Advisor
  Altijd, overal, via elk device
  Visma Advisor brengt alle documenten, e-mailberichten en notities op een centrale locatie bijeen, zodat u altijd snel de informatie kunt vinden die u nodig hebt. Al deze gegevens worden in de cloud opgeslagen zodat u er altijd en via elk device toegang toe hebt. Visma.net is geoptimaliseerd voor tablets. Uiteraard maken wij voortdurend back-ups van uw gegevens.
  visma Advisor
  Ongeëvenaarde monitoring
  Visma.net Advisor biedt u inzicht in de voortgang van alle processen. Vragen als: wat moet er gebeuren, door wie en wanneer moet het klaar zijn, beantwoordt Advisor voor u. Met flexibele checklists in Visma Advisor kunt u in één oogopslag zien wat elke medewerker moet doen en welke taken reeds zijn voltooid. Met behulp van zoekfilters kunt u snel informatie over een specifieke taak of medewerker vinden.
  visma.net Advisor
  Capaciteitsplanning
  Visma Advisor biedt uitstekende planningsmogelijkheden, zodat u ervan op aankunt dat er voldoende medewerkers beschikbaar zijn voor werk dat moet worden gedaan. Visma Advisor biedt u een transparant overzicht van de taakverdeling en de mogelijkheid om taken tussen medewerkers over te dragen.
  visma.net Advisor
  Servicemanagement
  Visma Advisor is tevens de omgeving van waar uit u zelf klanten kunt aanschakelen op Visma eAccounting: een modern online boekhoudoplossing met standaard de beschikking over facturering. Ook kunt u hier klanten de beschikking geven over Visma Financial Overview : een online dashbord waarbij u de cijfers van de boekhouding die u in AccountView voert beschikbaar maakt voor uw cliënt.
  Meer informatie
  Wilt u meer weten over Visma Advisor? Vraag dan informatie aan of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0344 644605.
  Meer Informatie
  Visma Advisor
  4.6 (92.73%) 11 votes