twitter iconlinkedin icon

Visma – Financial Overview

Meer inzicht in de administratie voor uw client met Visma Financial Overview

Met Financial Overview biedt u uw cliënten op een eenvoudige manier een volledig inzicht in de resultaten van zijn of haar onderneming. Alle gecontroleerde informatie is vanuit AccountView eenvoudig online beschikbaar voor uw klant.
Dashboard op maat!
Het uitgebreide dashboard biedt veel inzicht in de cijfers en kan eenvoudig door de gebruiker worden aangepast zodat de voor hem relevante informatie standaard wordt getoond.
Periodecijfers
Ook periodecijfer, per maand of cumulatief kan uw klant eenvoudig vergelijken met bijvoorbeeld het vorig jaar. En wil uw cliënt meer informatie, met een paar klikken kan hij inzoomen op de detailmutaties van een grootboekrekening.
Financial Overview Starter
Financial Overview Starter is de basisversie die u (als u beschikt over Visma Advisor) kosteloos aan uw klanten beschikbaar kunt stellen. Dit is een uitgeklede versie waarmee u uw klanten al wel van bepaalde informatie kunt voorzien. Als uw klant behoefte heeft aan meer functionaliteit dan kunt u deze eenvoudig omzetten naar de volledige versie. De kosten per maand bedragen hiervoor € 6,00 per administratie. Via deze link treft u een overzicht aan van de verschillen tussen de gewone en starter versie.
Visma Financial Overview
Hoe werkt het?
In AccountView koppelt u eenmalig de grootboekrekeningen aan de rubrieken van Financial Overview. U maakt een onderneming aan en koppelt de betreffende administratie aan de onderneming. Vanuit Advisor schakelt u vervolgens uw client aan op Visma Financial Overview waarna hij direct beschikt over de door u gecontroleerde cijfers.
Meer informatie
Wilt u meer weten over Financial Overview? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
Visma – Financial Overview
4 (80%) 1 vote