twitter iconlinkedin icon

Visma.net Financials

Visma.net ERP

Visma.net ERP is een slimme cloud oplossing voor organisaties die hun administratieve processen naar een hoger niveau willen tillen. Met deze cloudoplossing leveren we een perfecte oplossing op het gebied van finance, handelsprocessen of projectmanagement. Daarnaast is een standaard api aanwezig waardoor de integratie tussen andere gebruikte automatiseringsoplossingen gewaarborgd zijn.
In Visma.net is veel aandacht besteed aan het automatiseren van terugkerende handelingen zodat medewerkers tijd kunnen besteden aan hun eigen kerntaken. Door het gebruik van zelf in te stellen dashboards hebben gebruikers van Visma.net altijd een actueel inzicht in de gegevens. Hierdoor kan indien nodig snel bijgestuurd worden.
Het dasboard biedt volop mogelijkheden om de doelstellingen van de organisatie af te zetten tegen de werkelijke cijfers. Hierdoor draagt Visma.net bij aan een betere sturing van de organisatie en kan de financiële afdeling gericht het management adviseren.
Wat is Visma.net Financials
Visma.net financials is een uitgebreide administratieve oplossing waarmee complexe financiële processen eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden.
Door het instellen van dashboards houdt u controle over de dagelijkse financiële processen, bewaakt u op een eenvoudige manier de financiële gezondheid van uw organisatie en stuurt u deze waar nodig tijdig bij. De data uit uw organisatie presenteert u met behulp van rapportages, kpi’s of grafieken.
Voor wie is Visma.net Financials
Voor professionals met complexe financiële vraagstukken die inzicht in- en grip willen op de financiële ontwikkelingen van hun organisatie is Visma.net een uitstekende oplossing. Controle, analyse en bewaking zijn hierbij de kerndoelstellingen.
Features Visma.net
Visma.net Financials is geen losstaande applicatie maar is volledig geintegreerd met de overige producten binnen het Visma.net Platform. Daarnaast is een krachtige api aanwezig waarmee data uitwisseling met externe partijen eenvoudig mogelijk is.
Services Visma.net
visma.net
Visma Partner
CvE Solutions is gecertificeerd Visma.net partner. Dit betekent dat we getraind zijn in zowel het adviseren van uw organisatie voor Visma.net Financials, als in het inrichten en gebruik van deze oplossing.