twitter iconlinkedin icon

Visma.net – Concurrerend

Word concurrerender dan ooit

In het huidige bedrijfsleven moet u snel en alert zijn om kansen te herkennen – en te benutten – wanneer die zich voordoen. Daarom wilt u niet vastzitten aan contracten voor oplossingen die uw flexibiliteit en winstgevendheid in de weg zitten.
concurrerender_3 Als u zich abonneert op uw business solutions, in plaats van ze aan te schaffen, versterkt u uw concurrentievermogen door:

 • Grotere flexibiliteit
 • Minder complexiteit
 • Beter voorspelbare uitgaven
Dit zijn vijf manieren waarop Visma.net u kan helpen om uw winstgevendheid te vergroten
 1. Geen grote investeringen vooraf
 2. Als abonnee van Visma.net betaalt u alleen voor de gewenste services en het aantal gebruikers dat u nodig hebt. Er zijn geen grote investeringen vooraf. En omdat uw servers vanaf nu overbodig zijn, kunt u middelen vrijmaken die tot nu tot vast zaten in hardware en onderhoud.
 3. Vergroot de productiviteit
 4. Alle Visma.net-services zijn volledig geïntegreerd. Met één invoerpunt voor gegevens bespaart u tijd en verlaagt u het risico op menselijke fouten. Updates en installaties vinden allemaal in de Cloud plaats. Dus niet meer wachten op opnieuw opstartende computers of lijdzaam kijken naar trage voortgangsbalken.
  Door gebruik te maken van de vele mogelijkheden voor automatisering van terugkerende taken en role-based interfaces kan uw organisatie efficiënter werken dan ooit te voren – kortom, een stevige oppepper voor uw concurrentievermogen.
 5. Zet uw IT-middelen in voor activiteiten die veel waarde toevoegen
 6. Grijp de kansen die een oplossing in de Cloud voor de IT-kant van uw organisatie biedt. Uw IT-mensen zijn een waardevol bezit die u nu kunt inzetten voor activiteiten die waarde toevoegen.
 7. Sneller waarde genereren
 8. Tussen het moment dat u uw order plaatst en dat uw services bedrijfsklaar zijn, zitten luttele minuten. De weken en maanden van installatie en integratie die voor veel traditionele geïnstalleerde software nodig zijn, zijn verleden tijd.
 9. Flexibiliteit en schaalbaarheid
 10. Geen langetermijncontracten meer voor oplossingen die niet meer aan uw eisen voldoen. Met een flexibele abonnementsstructuur kunt u eenvoudig services en gebruikers toevoegen – of beperken om in te spelen op marktfluctuaties. Zo wordt uw bedrijf alerter en kan het snel kansen benutten zodra die zich voordoen.
Contact
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Visma.net voor uw organisatie, neem hiervoor contact op via sales@cvesolutions.nl of bel 0344 644605.