twitter iconlinkedin icon

Visma.net – Optimale efficiency

Overal. Altijd. Op elk device.

Tegenwoordig duurt een werkdag niet altijd van 9 tot 5, en werkt niet iedereen altijd op de zaak. Ook in het mkb werken mensen buiten de deur en op verschillende tijden. Het is niet meer van deze tijd dat vertegenwoordigers gegevens naar hun laptop kopiëren en later de nieuwe data weer invoeren. Het is ook niet aanvaardbaar dat een manager moet vertrouwen op gegevens die dagen oud zijn, omdat hij buiten de deur vergadert. Het ontbreken van directe toegang tot bedrijfskritieke systemen leidt tot gemiste kansen en een inefficiënte bedrijfsvoering.
Om efficiënt te werken moet het invoeren van gegevens worden verplaatst naar de plek in de organisatie waar de gegevens worden aangemaakt. De service moet zich aanpassen aan de gebruiker en niet andersom. Dit bereiken wij met flexibele en gebruiksvriendelijke services die overal toegankelijk zijn, vanaf elk device en op ieder tijdstip. Zolang er een internetverbinding is hebt u Visma.net 24/7 bij de hand.
0913_Tab_Mob_visma.net Of het nu de vertegenwoordiger is die een klant bezoekt of een executive die een conferentie buiten kantoor bijwoont, Visma.net biedt meteen accurate en bijgewerkte informatie. Desktop, laptop, tablet of smartphone, Visma.net is beschikbaar wanneer u het nodig hebt.
Geautomatiseerde en geïntegreerde services
Handmatig uitgevoerde bedrijfsprocessen zijn niet alleen inefficiënt maar ook foutgevoelig. Een startende onderneming komt nog weg met handmatige processen zoals het afdrukken en versturen van facturen. Maar als de onderneming groeit is dit niet meer te handhaven, vooral omdat klanten elektronische communicatie verwachten. Het handmatig verwerken van betalingen en bankafschriften is een andere activiteit die veel capaciteit kost. Het mkb heeft niet de luxe om middelen in te zetten voor handmatig uitgevoerde processen.
Visma.net automatiseert uw bedrijfsprocessen, en de diensten worden aangeboden als een volledig geïntegreerde oplossing. U kunt het systeem bijvoorbeeld zo inrichten dat transacties met uw bedrijfspartners automatisch worden verzonden en ontvangen via de verschillende diensten.
Prestaties voor professionals
Managers hebben essentiële informatie nodig en professionele gebruikers hebben een snelle en efficiënte manier nodig om transacties te verwerken. Combineer dit met de behoeften van alle werknemers, zoals loonadministratie, onkostendeclaraties en urenadministratie. Dit zijn precies de eisen die een organisatie opzadelen met een wirwar aan toepassingen met verschillende vormen van toegangsbeheer.
Visma.net biedt rolgebaseerde toegang voor uw professionele gebruikers, medewerkers en managers. Een gebruiker kan meer dan één rol krijgen en kan eenvoudig worden beheerd. Er is maar één toegangspunt op internet. Dat betekent dat een gebruiker maar één keer hoeft in te loggen om al zijn services te kunnen gebruiken.
De manager krijgt een uitstekend overzicht van het bedrijf, en de professionele gebruiker beschikt over de tools die hij nodig heeft om zijn dagelijks werk effectief te kunnen uitvoeren.
De interface is snel en er kan gebruik worden gemaakt van een toetsenbord. Hierdoor kunnen professionals gegevens efficiënt invoeren, net zoals ze gewend waren in traditionele geïnstalleerde softwaretoepassingen.
Een complete financiële business solution
Maar al te vaak verliest het mkb productiviteit door meerdere toepassingen te gebruiken voor verschillende processen.
Neem het scenario van een middelgrote distributeur die het ene systeem gebruikt voor de boekhouding, een ander systeem voor het beheer van klanten en leveranciers, en weer een ander voor de logistiek. Gemeenschappelijke gegevens worden dubbel ingevoerd en de communicatie tussen de systemen is een ramp, als er al communicatie mogelijk is.
Dit leidt tot inefficiënte bedrijfsprocessen. En als er geen gegevens dubbel worden ingevoerd, dan worden er wel bestanden gedownload vanuit het ene systeem en weer geüpload naar het andere. Het management heeft er een hele kluif aan om een accuraat, holistisch overzicht te krijgen van de werkzaamheden omdat het gegevens uit meerdere bronnen moet verzamelen, die niet altijd gesynchroniseerd zijn. Dit scenario is niet meer houdbaar als de onderneming groeit en de processen zullen uiteindelijk vastlopen.
Visma.net beschikt over alle benodigde ingrediënten om uw onderneming te runnen, vanaf één toegangspunt via een standaard webbrowser. De gestroomlijnde bedrijfsprocessen en geïntegreerde services van Visma.net verhogen de efficiëntie van uw onderneming.
Het is de enige en complete business solution die precies die services biedt die u nodig hebt, en wanneer u ze nodig hebt. De indrukwekkende gebruiksvriendelijkheid wordt ondersteund door een consistente interface voor alle services.
Contact
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Visma.net voor uw organisatie, neem hiervoor contact op via sales@cvesolutions.nl of bel 0344 644605.