twitter iconlinkedin icon

Visma.net-services

Services Visma.net

Visma.net Financials is geen losstaande applicatie maar is volledig geintegreerd met verschillende services binnen het visma.net platform.
Autopay
Voor het verwerken van in en uitgaande betalingen kan gebruik worden gemaakt van AutoPay waarmee betalingen en bankafschriften eenvoudig verwerkt kunnen worden in de administratie
Autoreport
Verstuur uw btw- en icp aangiften direct vanuit visma.net Financials naar de belastingdienst.
Autoinvoice
Autoinvoice is een cloud-service voor het verwerken van zowel uw uitgaande als binnenkomende facturen. Hiermee is het mogelijk zowel inkoop als verkoop facturen system to system te laten verwerken. Per email ontvangen facturen kunnen worden doorgestuurd naar de scan- & herkenservice waarna ze, na uw goedkeuring, automatisch worden verwerkt in uw administratie.
autoinvoice visma.net
Approval
Visma.net Approval is de oplossing voor het laten goedkeuren van uw inkoopfacturen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van diverse niveaus van fiattering bijvoorbeeld op basis van kostenplaatsen en vooringestelde bedragen.Hierbij kan uiteraard gebruik gemaakt worden van een app zodat gebruikers zelf geen toegang hoeven te hebben tot de financiële administratie Uiteraard wordt de volledige goedkeuringshistorie gemonitord en is deze in te zien vanuit de boeking in de financiële administratie.
Externe integraties
Naast integratie met de eigen Visma.net op[lossingen zijn er diverse integraties mogelijk met andere brancheoplossingen zoals bijvoorbeeld een webshop, crm of kassasysteem.