twitter iconlinkedin icon

Visma Severa

Alles-in-één oplossing
Visma Severa is een cloud projectmanagement oplossing die u ondersteunt bij al uw processen vanaf de verkoop tot en met de rapportage toe. Eén geïntegreerde oplossing voor heel uw organisatie.
Visma Severa is geschikt voor zowel middelgrote projectorganisaties als de zzp’er die zijn eigen processen optimaal wil sturen. Visma Severa is al beschikbaar vanaf € 29,00 per gebruiker per maand.
CRM
Customer Relationship Management (CRM)
Niet alleen bij tegenvallende resultaten, maar ook in tijden van groei inzicht in de pipeline van komende projecten. Wat is de status van de verkoopprojecten? Wanneer wordt de order verwacht? Inzicht hierin is van groot belang zodat u ook met uw nieuwe klanten goede afspraken kunt maken over de oplevering van het project en zo uw beloftes kunt waarmaken.
pm
Projectmanagement
Real-time bewaking van projecten doordat de koppeling van verkoop, planning, urenregistratie en kosten volledig geïntegreerd is in één oplossing. Overzicht over de voortgang, deadlines en de begrote uren ten opzicht van het budget is volledig aanwezig. Door de mogelijkheden om uw eigen dashboard samen te stellen bepaalt u zelf welke informatie u dagelijks op uw scherm wilt terugzien.
Recourcemanagement
Resourcemanagement
Uw resources worden optimaal benut door realtime inzicht in de bezettingsgraad van uw medewerkers. Daarnaast heeft u direct inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers voor nieuw binnen te komen projecten.
Urenregistratie
Urenregisratie
Medewerkers registreren op eenvoudige manier hun uren in de cloud, via hun laptop, tablet of via de Severa uren app die standaard beschikbaar is. Zijn de uren/dagen van de medewerker ingepland, dan kan deze met één druk op de knop deze planning omzetten naar een daadwerkelijke registratie.
Visma Severa
Facturering
De gemaakte uren en onkosten en/of geleverde producten worden op een snelle en inzichtelijke manier gefactureerd. Op basis van de overeengekomen afspraken worden de factureren gegenereerd. Op het nu gaat op basis van nacalculatie, voortgang van het project of periodieke facturering. Severa ondersteunt u optimaal bij dit proces.
Rapportage
Rapportage
Binnen Severa bepaalt u zelf welke rapportages voor u belangrijk zijn. Frequent terugkerende rapportages plaatst u eenvoudig op uw persoonlijk dashboard die altijd een actueel overzicht verstrekt van de aanwezige data. Uiteraard zijn alle rapporten te downloaden naar Excel. Daarnaast het het mogelijk om zelf KPI’s vast te leggen die u direct op uw dashboard terugvind.
Meer informatie
Wilt u meer informatie over Visma Severa of gebruik maken van de gratis trial versie? Vraag deze dan aan of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0344 644605.
Trial versie
Visma Severa
4.5 (90%) 10 votes