twitter iconlinkedin icon

Visma Teleboekhouden

Samenwerking met uw cliënt in de best denkbare omgeving.

Met Visma Teleboekhouden werkt u samen met uw cliënten in dezelfde omgeving. Voor u als kantoor betekent dit dat u volledig gebruik kunt maken van alle functionaliteit in AccountView. Uw cliënten beschikken daar en tegen over een eigen interface met de mogelijkheid om vanaf elke device en elke locatie altijd te beschikken over zijn of haar actuele boekhouding.
Omdat uw cliënten niet gelijk zijn maar verschillende behoeften hebben, biedt Visma Teleboekhouden de mogelijkheid om aan uw cliënt een oplossing ‘op maat’ te presenteren.
Visma Teleboekhouden Monitor
In deze situatie heeft uw klant het boekingsproces aan u uitbesteed maar kijkt via een uitgebreid dashboard mee in de administratie. Daarnaast kan hij gebruik maken van de functies om betalingen te verrichten, bedragen te incasseren of debiteurenbeheer te doen. Ok kan hij de verschillende rapportages raadplegen die u als kantoor voor hem beschikbaar stelt. Maakt u gebruik van document scanning dan kan hij ook de door u gescande inkoopfacturen inzien.
Visma Teleboekhouden
Visma Teleboekhouden Facturering
Dit is een uitbreiding op de monitor functionaliteit, waarbij uw cliënt zelf zijn facturen aanmaakt en via email of op papier direct verstuurt aan zijn klanten. De boeking wordt uiteraard direct in AccountView verwerkt.

Uw kantoor kan als extra dienst nu bijvoorbeeld ook het debiteurenbeheer van uw cliënten overnemen.
Visma Teleboekhouden Boekhouding
In deze situatie doet uw klant (deels) zelfstandig zijn administratie maar kijkt u mee. Eventueel vult u de administratie aan met bijvoorbeeld de loonjournaalpost, afschrijvingen en vjp’s. Daarnaast is de boekhouding voor u de bron voor een proactieve advisering en uitbreiding van uw dienstverlening. Boekhouding is een uitbreiding op de ‘Monitor’ functionaliteit.
Visma Teleboekhouden biedt u kortom:
  • Kansen om uw verdienmodel aan te passen.
  • Hogere klantenbinding door meer samenwerking
  • Up to date cijfers om aanvullende diensten aan te kunnen bieden.
Tarieven
Meer informatie
Wilt u meer weten over Visma Teleboekhouden? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
Visma Teleboekhouden
4.7 (93.85%) 13 votes