Spring naar content

Support & ondersteuning

Wij staan voor u klaar

Het verlenen van goede support en ondersteuning staat bij ons hoog in het vaandel. Met name in de relatie tussen administratie- en accountantskantoren en hun cliënten, doen wij graag iets extra’s voor u.

Gebruikers van AccountView hebben, op basis van het onderhoudscontract, recht op gratis support en ondersteuning van de supportdesk van Visma. Via telefoonnummer 020 355 29 99.

 

Support CvE IT solutions

Door de intensieve relatie met onze klanten weten zij ons snel te vinden als ze tegen een probleem aanlopen. De telefonische afhandeling van vragen over het gebruik van een applicatie, is daarom doorgaans kosteloos. Wij leveren nu eenmaal graag goede service aan al onze klanten.

Er worden kosten in rekening gebracht voor complexere vragen, voor de inrichting van het systeem of voor het maken van bijvoorbeeld een factuur lay-out. Het liefst spreken we hierover met u een vast bedrag af, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Support op afstand

Tijdens het verlenen van support is het voor ons handig om met u mee te kijken. Wij kunnen uw computer overnemen, door gebruik te maken van Teamviewer. Door hier te klikken wordt het teamviewer gestart en wordt een ID en wachtwoord getoond. Deze kunt u aan onze medewerker doorgeven. Uw scherm wordt dan daadwerkelijk zichtbaar voor de supportmedewerker.

Zo kunnen we u snel efficiënt helpen!

 

Contact

Uiteraard mag u ook mailen naar support@cvesolutions.nl
of bellen met +31 (0) 344 64 46 05.

 

In contact met CvE IT Solutions

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van Visma, Visma.net en andere automatiseringstoepassingen. Wij helpen u vérder.