twitter iconlinkedin icon

Systeembeheer

Systeembeheer tot in de puntjes verzorgd

De ICT-omgeving binnen de meeste bedrijven is gereedschap als ondersteuning voor de bedrijfsvoering. Dit betekent dat als de hard- of software niet goed functioneert dit direct invloed heeft op de prestaties van uw organisatie.
Focus
Met onze systeembeheer activiteiten richten we ons in het bijzonder op administratie- en accountantskantoren en dat heeft een belangrijke reden. De medewerkers van ons bedrijf hebben veel ervaring met de specifieke software die binnen deze branche gebruikt wordt. Of het nu gaat om fiscale-, boekhoud- of rapportagesoftware, wij kunnen u met onze kennis en service uitstekend van dienst zijn. Veel ervaring hebben we met de software van AccountView en Unit4.
Naast deze voor ons belangrijke branche rekenen we ook andere bedrijven in het midden en kleinbedrijf tot onze klantenkring.
systeembeheer
Uw ICT-omgeving, onze zorg
Wij nemen u de volledige zorg voor uw ICT-omgeving uit handen, zodat u zich kunt bezighouden met de kernactiviteiten van uw organisatie. Op afgesproken tijden komen wij op locatie voor periodiek en preventief onderhoud van uw netwerk en systemen. Daarnaast verzorgen wij (op afstand) de installatie van updates en nieuwe releases van de aanwezige software.
Beveiliging en controle
Het inrichten van de netwerkbeveiliging en het inrichten en controleren van de back-up procedures is een belangrijk onderdeel van ons werk. Door de inzet van slimme systemen worden we dagelijks geïnformeerd over de status van uw back-up, of over het functioneren van uw systeem.
Dit doen we met maar één doel: het voorkomen van problemen. We reageren proactief en daardoor lossen we sommige problemen al op voordat ze ontstaan. Is er toch een probleem ontstaan? Geen nood, want wij kunnen u op elk moment en vanaf elke locatie van dienst zijn.
Meer informatie
Wilt u ook uw systeembeheer tot in de puntjes verzorgd? Vraag dan meer informatie aan of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0344 644605.
Meer Informatie
Systeembeheer
4 (80%) 5 votes