twitter iconlinkedin icon

Visma Financial Overview

Meer inzicht in de administratie voor uw client met Financial Overview

Met Financial Overview biedt u uw cliënten op een eenvoudige manier een volledig inzicht in de resultaten van zijn of haar onderneming. Alle gecontroleerde informatie is vanuit AccountView eenvoudig online beschikbaar voor uw klant.
Dashboard op maat!
Het uitgebreide dashboard biedt veel inzicht in de cijfers en kan eenvoudig door de gebruiker worden aangepast zodat de voor hem relevante informatie standaard wordt getoond.
Periodecijfers
Ook periodecijfer, per maand of cumulatief kan uw klant eenvoudig vergelijken met bijvoorbeeld het vorig jaar. En wil uw cliënt meer informatie, met een paar klikken kan hij inzoomen op de detailmutaties van een grootboekrekening.
Aantrekkelijke prijs
Met Financial Overview biedt u uw cliënt voor een prijs van € 6,00 per maand inzicht in het reilen en zeilen van zijn onderneming en creëert u eventueel vraag naar aanvullende adviesdiensten. Voor het aanschakelen van cliënten op Financial Overview dient u te beschikken over een Visma Advisor omgeving. Daarnaast dient u eenmalig uw rekeningschema te koppelen aan de standaard rubrieken van Financial Overview.
Financial Overview
Meer informatie
Wilt u meer weten over Financial Overview? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
Visma Financial Overview
4.29 (85.71%) 7 votes